MVV geeft 'ambitieus signaal' af en legt Schroijen langer vast

6 juni 2019, 10:36

Joeri Schroijen gaat voorlopig nog niet weg bij MVV. De club uit Maastricht maakt donderdag via de officiële kanalen bekend de linkerflankspeler zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor twee seizoenen. Zijn vorige verbintenis liep deze zomer af.

"We kennen Joeri allemaal als een goede, multifunctionele speler. Een speler die de gehele linkerflank kan bestrijken, maar ook op rechts voor dreiging kan zorgen. Een speler van het kaliber Schroijen heeft de club er graag bij aangezien hij past binnen de ambities van de club om te strijden voor de Eredivisie. Wij vinden het belangrijk om Joeri opnieuw aan de club te verbinden en daarmee een ambitieus signaal af te geven naar partners en supporters", aldus algemeen directeur Paul Penders.

Sinds de zomer van 2016 speelt Schroijen voor MVV. De afgelopen jaren kwam hij tot 119 wedstrijden voor de Maastrichtse club. Daarin was hij 24 keer trefzeker. Voor hij bij MVV neerstreek, speelde Schroijen bij Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles en VVV Venlo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen