Dolberg over Bayer Leverkusen: "Denk niet dat het zal gebeuren"

Dolberg over Bayer Leverkusen: "Denk niet dat het zal gebeuren"

6 juni 2019 – Kasper Dolberg kan volgens het Deense BT komende zomer worden herenigd met Peter Bosz. Bayer Leverkusen zou interesse hebben in de 21-jarige Deen, die het afgelopen seizoen geen potten wist te breken bij Ajax. Dolberg zelf verwacht echter niet dat het tot een transfer komt.Een overstap naar Bayer Leverkussen noemt Dolberg 'een optie'. "Maar ik denk niet dat het zal gebeuren", laat hij weten aan het Duitse medium. "Ik voel me goed in Nederland. Ajax is een fantastische club met veel goede spelers met wie ik graag wil spelen. Dus als ik nog een seizoen bij Ajax kan krijgen, dan is het duidelijk wat mijn voorkeur heeft."

Hoewel Dolberg het liefst bij Ajax blijft, erkent hij dat hij een goede relatie heeft met de coach van Bayer Leverkusen. "Hij begreep me, wist me te motiveren en gaf me veel vrijheid. Daardoor kon ik me puur focussen op het maken van doelpunten. Verder is hij een goede coach die veel met zijn spelers praat."

Dolberg is niet de enige Ajacied die de voorbije tijd in verband is gebracht met een overstap naar de club van Bosz. Ook Daley Sinkgraven wordt gelinkt aan Bayer Leverkusen. De 23-jarige linksback lijkt door het aanblijven van Nicolas Tagliafico en de komst van Lisandro Martinez weinig toekomst te hebben in Amsterdam.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019