'Heerenveen wil Faik na jaar terughalen naar Eredivisie'

6 juni 2019, 07:42

In de zoektocht naar een controlerende middenvelder is sc Heerenveen uitgekomen bij Hicham Faik. De Friezen hebben al een bod uitgebracht op de linkspoot, die onder contract staat bij Zulte Waregem. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Het openingsbod van de Eredivisionist zou zijn afgewimpeld door de Belgische club. De 27-jarige Faik ligt nog voor twee jaar vast bij Zulte Waregem en is daardoor niet voor een appel en een ei op te halen. Daarnaast weten de Belgen dat Michel Vlap concrete interesse geniet van RSC Anderlecht, waardoor de Friezen binnenkort mogelijk over een goedgevulde portemonnee beschikken.

Faik is geen onbekende voor het Nederlandse voetbalpubliek. De middenvelder wist aan het begin van zijn loopbaan niet door te breken bij ADO Den Haag en zette bij Almere City zijn eerste voetstappen in het profvoetbal. Via Roda JC kwam hij in 2016 bij Excelsior terecht, waar hij zich in beeld speelde bij meerdere Eredivisie-clubs. Faik koos er echter voor om zijn carrière voort te zetten in België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen