Goed doel steekt miljoenen in nieuw stadion van Feyenoord

5 juni 2019, 20:50   Bijgewerkt: 5 juni 2019, 20:58

Stichting De Verre Bergen uit Rotterdam gaat een groot geldbedrag steken in het nieuw te bouwen stadion van Feyenoord. Het goede doel heeft een bedrag van 24,5 miljoen euro over en krijgt daar duizenden zitplaatsen voor terug.

Om precies te zijn krijgt de goede doelenclub in ruil voor dat grote bedrag de beschikking over 3.884 zitplaatsen, zo schrijft RTV Rijnmond. Deze plaatsen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar. "De samenwerking tussen De Verre Bergen en Feyenoord past goed binnen de doelstellingen van cohesie en een nauwer contact met de inwoners op Rotterdam-Zuid'', zegt algemeen directeur Jan de Jong van Feyenoord.

Het geld dat De Verre Bergen over gaat maken, zal een belangrijk deel vormen van de financiering voor het nieuwe stadion. In november vorig jaar werd al bekend dat deze organisatie was benaderd om bij te dragen aan de komst van dat nieuwe onderkomen. De gemeente Rotterdam heeft volgens RTV Rijnmond enthousiast gereageerd op de bijdrage van het goede doel aan het toekomstige stadion van de club.

Lees ookFeyenoord benadert vermogende Rotterdammers voor stadion

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen