Na Ajax verkoopt ook PSV alle seizoenkaarten voor nieuw seizoen

5 juni 2019, 17:03   Bijgewerkt: 5 juni 2019, 17:11

Twee maanden voor het begin van het nieuwe seizoen in de Eredivisie heeft PSV alle seizoenkaarten weten te verkopen. Volgens de Eindhovense club besloot een zeer groot deel van de aanhang de oude seizoenkaart te verlengen. Dit betekent niet dat alle wedstrijden van PSV per definitie uitverkocht zijn, want de club houdt ook enkele duizenden stoelen beschikbaar voor de losse verkoop.

PSV had net als vorig seizoen 28.000 plaatsen beschikbaar gesteld voor seizoenkaarthouders. Maar liefst 98 procent van de supporters die al in het bezit waren van zo'n seizoenkaart hebben besloten deze te verlengen. Hierdoor bleven er nog zo'n 400 plekken over voor nieuwe seizoenkaarthouders en die zijn volgens de club de afgelopen dagen gevonden. Het gaat hier voor een deel om mensen die al eerder een aanvraag hadden gedaan voor een seizoenkaart, maar op een wachtlijst kwamen te staan. Het overgebleven deel van de seizoenkaarten ging in de verkoop.

Naast de seizoenkaarten houdt PSV rond de 3000 stoelen in het Philips Stadion nog onbezet. Kaarten hiervoor zullen rond Eredivisiewedstrijden in de losse verkoop worden aangeboden, zodat ook mensen zonder seizoenkaart een wedstrijd van de Eindhovenaren kunnen bezoeken. Gisteren maakte concurrent Ajax al bekend alle seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 te hebben verkocht. Net als bij PSV besloot ook 98 procent van de Ajax-supporters de seizoenkaart te verlengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen