Carrasco dicht bij transfer naar Europa: "Zeer concrete interesse"

Carrasco dicht bij transfer naar Europa: "Zeer concrete interesse"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 juni 2019 – Yannick Carrasco keert komende zomer waarschijnlijk terug op de Europese voetbalvelden. De 25-jarige Belg wil weg uit China en sprak in een eerder stadium zijn vertrekwens al uit. "Er is een geïnteresseerde club die ver wil gaan voor mij."

Na iets meer dan een jaar bij Dalian Yifang te hebben gespeeld, aast Carrasco op een terugkeer naar één van de Europese competities. "Er is zeer concrete interesse van één club, die mij absoluut wil. Ik kan de naam van die club niet prijsgeven. Verder heb ik er ook niet veel in te zeggen. Ik heb geen clausule in mijn contract, dus geïnteresseerde clubs moeten via Dalian Yifang gaan", wordt hij geciteerd door Belga.

"Ik hoop dat onze voorzitter mijn situatie begrijpt. Ik begrijp ook dat hij niet graag zijn beste speler laat gaan, maar ik hoop toch dat hij instemt met een transfer", besluit de aanvallende middenvelder, die ook voorin uit de voeten kan. Voor Carrasco in China terechtkwam, speelde hij voor AS Monaco en Atlético Madrid.

Reacties

gerelateerd