Jansen: "Min of meer geëist dat veld compleet vervangen wordt"

5 juni 2019, 11:56

Anco Jansen volgde zijn hart en koos er dinsdag voor zijn toekomst aan FC Emmen te verbinden. De spelmaker zette echter niet zomaar zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Voor Jansen was het een harde voorwaarde dat de huidige kunstgrasmat vervangen zou worden.

"Dat is een belangrijk punt geweest", erkent Jansen in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Kijk, in principe ben ik net als vele andere voetballers liefhebber van echt gras. Ik kan niet in de portemonnee van de club kijken en wil daar niet over oordelen, maar dit veld moet er echt uit. Dat heb ik aangegeven. Dit kan gewoon niet meer, dat heb ik zelf ondervonden. Het zou eerst gerepareerd worden, maar ik heb min of meer geëist dat het compleet vervangen wordt. Dat gaat gebeuren."

Emmen wist zich in zijn debuutseizoen in de Eredivisie knap te handhaven. De ervaring leert echter dat promovendi het in hun tweede jaar vaak moeilijk krijgen. "Volgens mij is dat complete onzin. Ik geloof in het doorgaan van waar we mee bezig zijn. In het uitbreiden van kwaliteit en het doorselecteren van je selectie. Ik heb een rotsvast vertrouwen in de mensen die hier aan de knoppen draaien. Het kan in mijn ogen alleen maar beter worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen