FC Twente wil González en Zekhnini ook als Eredivisionist huren

5 juni 2019, 10:20

FC Twente hoopt ook in de Eredivisie te kunnen beschikken over Cristian González (22) en Rafik Zekhnini (21). De Uruguyaanse verdediger staat onder contract bij Sevilla, terwijl de Noorse aanvaller eigendom is van Fiorentina. Op huurbasis hopen de Tukkers het duo over te nemen.

"We hebben bij beide clubs het verzoek ingediend", laat technisch directeur Ted van Leeuwen weten aan Tubantia. "In Spanje wordt er door de tweede teams nog steeds gevoetbald en bij Sevilla hebben ze net een nieuwe trainer aangesteld. Bovendien is de club nog in rouw vanwege het overlijden van Reyes."

Matthew Smith, een andere belangrijke spil in de kampioensploeg van Twente, wordt volgend seizoen waarschijnlijk elders gestald door Manchester City. Ulrich Bapoh is teruggekeerd bij VfL Bochum en de Eredivisionist gaat hem niet opnieuw huren. Met vleugelverdedigers Nacho en Ricardinho is Twente nog in gesprek.

Julio Pleguezuelo is tot nu toe de enige zomeraanwinst van Twente. "We houden op dit moment de nodige bordjes in de lucht. Het probleem is dat we nog heel vroeg in de transferperiode zitten, waardoor clubs willen wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen