Gisteren gemist: Turpin fluit Oranje, Lyon komt met statement

5 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 4 juni 2019, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 4 juni.

Liverpool neemt afscheid van overbodige Sturridge en Moreno

Met de Champions League-beker op zak lopen Daniel Sturridge en Alberto Moreno de deur uit bij Liverpool. De nummer twee van Engeland heeft dinsdagavond laten weten dat beide spelers deze zomer vertrekken uit Liverpool. Het duo beschikt over aflopende contracten.

Turpin hanteert de fluit tijdens Nations League-duel Oranje

De UEFA heeft Clément Turpin aangewezen als scheidsrechter voor de Nations League-wedstrijd tussen Nederland en Engeland. De Fransman krijgt in Portugal hulp van zijn assistenten Nicolas Danos en Cyril Gringore, die eveneens de Franse nationaliteit hebben.

Van Dijk en Wijnaldum willen spelen: "Zo'n prijs geeft een boost"

Over vermoeidheid willen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum niet klagen. Beide spelers wonnen met Liverpool zaterdag ten koste van Tottenham Hotspur de Champions League en maakten daarna enkele drukke dagen mee, maar zijn toch klaar voor de Nations League-wedstrijden van Oranje. Het Liverpool-duo hoopt op een basisplaats tegen Engeland.

Ødegaard wil snel weten van Real waar zijn toekomst ligt

Als het aan Martin Ødegaard ligt, dan komt er snel duidelijkheid over zijn toekomst. De Noor heeft bij Real Madrid nog een contract tot 2021, maar wordt met onder meer Ajax in verband gebracht. Hij hoopt snel meer te weten.

Lyon komt met statement en ontkent Real-transfer Mendy

Deze transferperiode staat voor Real Madrid in het teken van verandering. Vandaag (dinsdag) werd de komst van Luka Jovic van Eintracht Frankfurt al aangekondigd en daar blijft het niet bij. Maar verluidt is ook Ferland Mendy van Olympique Lyon in beeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen