Van Dijk en Wijnaldum willen spelen: "Zo'n prijs geeft een boost"

4 juni 2019, 20:12

Over vermoeidheid willen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum niet klagen. Beide spelers wonnen met Liverpool zaterdag ten koste van Tottenham Hotspur de Champions League en maakten daarna enkele drukke dagen mee, maar zijn toch klaar voor de Nations League-wedstrijden van Oranje. Het Liverpool-duo hoopt op een basisplaats tegen Engeland.

Ronald Koeman gaf eerder deze week al aan dat de Liverpool-spelers zullen starten tegen Engeland als ze fit genoeg zijn. "Normaal gesproken wil je dat liever niet, maar nu wil ik graag spelen", zegt Wijnaldum tegen Voetbal International. Ook Van Dijk is klaar voor een nieuwe wedstrijd. "Het gevoel van euforie zal nog wel een hele tijd aanhouden. Maar na de meeting vanochtend is de knop omgezet en ligt de focus op Engeland. Het zou mooi zijn nóg een finale te kunnen spelen."

Ondanks dat de spelers van Liverpool weinig geslapen hebben, zijn ze dus klaar om donderdag te spelen in de halve finale van de Nations League. "Je merkt toch dat zo'n prijs je een enorme boost geeft. We hebben zin in de Nations League", zegt Oranje-captain Van Dijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen