Roda JC: Mexicaan Garcia de la Vega nieuwe clubeigenaar

4 juni 2019, 15:26

De Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega volgt Frits Schrouff op als eigenaar van Roda JC. Daarmee is het voorbestaan van Roda JC veiliggesteld, communiceert de club in een persbericht. Daarin staat dat Schrouff het volste vertrouwen heeft in de financiële slagkracht, de voetbalexpertise en het wereldwijde netwerk van de investeerder.

De la Vega is een 51-jarige investeerder die van 1994 tot 2001 als internationale private banker werkte bij Banco Santander. In 2000 behaalde hij de mastertitel in internationaal management. De opvolger van Schrouff startte zijn marketing, entertainment en tot 2017 voetbalmakelaars bedrijf (Iconstar) in 2001. Hij engageerde Pavarotti en Sir Elton John voor concerten in Mexico. Daarnaast vertegenwoordigde het bedrijf een aantal Mexicaanse internationals.

'Mauricio is Frits erkentelijk voor zijn enorme inzet en bijdragen om Roda JC door de moeilijkste fase van haar bestaan te leiden', staat in het communiqué van Roda. 'Mauricio is er trots op dat hij het vertrouwen van Frits heeft gekregen om de wederopbouw van de Limburgse voetbalclub gestalte te geven. Hij is onder de indruk van de warmte die de supporters en de regio etaleren om de club te laten voortbestaan. Mauricio nodigt iedereen die Roda JC een warm hart toedraagt uit om samen met hem te bouwen aan een succesvolle toekomst.'

Lees meer: 'Mexicaan in plaats van lokale investeerders redt Roda JC'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen