'VVV ziet Steijn definitief naar Al Wahda FC vertrekken'

4 juni 2019, 14:20

Maurice Steijn lijkt VVV-Venlo dan toch daadwerkelijk te gaan verlaten. De hoofdtrainer is net als zijn assistent-coach Jay Driessen hard op weg naar Al Wahda FC uit Abu Dhabi, waar hij een contract voor twee jaar gaat tekenen. Dat meldt De Limburger althans, op basis van bronnen uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Steijn en zijn assistent kopen hun eigen contract af in Limburg, omdat ze bij hun nieuwe club een veelvoud gaan verdienen van wat ze bij VVV-Venlo krijgen. Eerder sloeg Steijn de aanbieding van PEC Zwolle nog af, omdat hij de Limburgse club alleen voor de hoofdprijs wilde verlaten. Hij is recent verhuisd naar Limburg en zijn zoon voetbalt in de selectie van VVV-Venlo, iets dat hij niet zomaar wil verlaten.

Dat lucratieve aanbod is er via Al Wahda alsnog gekomen. Dat was de club van Henk ten Cate, maar volgens de berichtgeving vertrekt hij vanwege familie-omstandigheden uit Abu Dhabi. Ten Cate zou Steijn – die vijf jaar zeer succesvol werkzaam was in Limburg – zelf hebben aangedragen als zijn opvolger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen