Ehizibue: "Had al gevoel dat ik naar groter PEC Zwolle zou gaan"

4 juni 2019, 09:30

Kingsley Ehizibue kreeg direct een goed gevoel bij FC Köln. Daarom zette de rechtsback van PEC Zwolle vrijdag zijn krabbel onder een vierjarig contract. "Ik voelde de rust in me en ik was meteen helemaal mijzelf bij deze club", reageert de 24-jarige verdediger.

"Ik ben eerder wezen kijken, maar ik hoefde nog niet te beslissen omdat Köln nog moest promoveren", zegt Ehizibue tegen De Stentor. "Ik had al wel het gevoel dat ik naar een groter PEC Zwolle zou gaan als het zover zou komen. Dat werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351172/ehizibue-vertrekt-bij-pec-zwolle-en-tekent-bij-fc-koln/,_blank,vrijdag] weer bevestigd. Ik voelde me er gelijk op mijn gemak door de warmte waarmee ik werd ontvangen. Het is een grote familieclub. Hier zitten bij thuiswedstrijden gewoon 50.000 mensen op de tribune. En ik heb eerder gezegd dat ik de Bundesliga als ideale vervolgstap zag, omdat die competitie heel aantrekkelijk is."

Ehizibue hoopt vanzelfsprekend op een basisplaats. "Niemand krijgt de garantie op een basisplek, dus ook ik zal me moeten bewijzen. Ze zien me vooral als verdediger. Köln is kampioen geworden in de tweede Bundesliga en de club is ambitieus. Ik hoop en verwacht dat we ons met de middenmoot van de Bundesliga kunnen meten. Linksback Jonas Hector is Duits international en met Anthony Modeste en Jhon Cordoba hebben we bijvoorbeeld geweldige aanvallers. De selectie is al sterk en wordt hopelijk verder versterkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen