VVV wil snel duidelijkheid over de toekomst van Steijn

4 juni 2019, 07:58   Bijgewerkt: 4 juni 2019, 13:57

Maurice Steijn gaat vandaag (dinsdag) of morgen (woensdag) in gesprek over zijn toekomkst als trainer bij VVV-Venlo. De oefenmeester zou naar verluidt in belangstelling staan van Al Wahda FC, maar de Limburgse club hoorde van hen officieel nog niets. Wel wil de Eredivisionist zo snel mogelijk duidelijkheid van de coach.

"Al Wahda heeft zich nog niet bij mij gemeld", vertelt directeur Marco Bogers tegenover De Limburger. "Ik ga in gesprek met Maurice om te kijken hoe de zaken ervoor staan. In het belang van VVV wil ik snel duidelijkheid. We willen als club graag weten waar we aan toe zijn met het oog op komend seizoen." Volgens de ochtendkrant heeft de coach wel al onderhandeld met de club uit Abu Dhabi, maar is er tussen hen eveneens nog geen akkoord bereikt.

Al Wahda is de club van Henk ten Cate. Volgens de berichtgeving vertrekt hij vanwege familie-omstandigheden uit Abu Dhabi. Ten Cate zou Steijn zelf hebben aangedragen als opvolger. Recent zag Steijn af van een overgang naar PEC Zwolle: de oefenmeester wil Venlo alleen verlaten voor de hoofdprijs, omdat hij recentelijk naar Limburg is verhuisd en zijn zoon bij VVV-Venlo speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen