Van Dijk bij Oranje: "Vanaf morgen de knop om"

3 juni 2019, 23:49   Bijgewerkt: 3 juni 2019, 23:57

Met een grote glimlach op het gezicht kwamen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum maandagavond aan in Portugal. Beide spelers genieten nog na van de Champions League-winst met Liverpool, maar zijn ook klaar voor de aanstaande Nations League-duels met Oranje.

"We zitten nog op een roze wolk, maar vanaf morgen moet de knop weer om en dat gaat ook wel gebeuren", zegt Van Dijk tegen FOX Sports. "Het waren twee zware dagen, maar morgen zal het wel weer goed gaan. Dan is er ook genoeg tijd om te behandelen en om aan mezelf te werken. Het was geweldig. Er is zoveel gebeurd en dat moet ik nog even laten bezinken. Zondag zaten we vier uur lang op een kar en geen enkel moment was het rustig, echt ongelofelijk."

Beide spelers voegen zich morgenochtend bij het Nederlands elftal, dat in voorbereiding is op het Nations League-duel met Engeland. Captain Van Dijk kijkt er naar uit. "Het is nu ook geweldig om weer deel van Oranje te mogen uitmaken. We kunnen donderdag alweer vol aan de bak en ik heb er alweer zin in. Ik kan gewoon spelen, dus ik hoop dat de bondscoach me opstelt. Ik kan de knop zeker wel omzetten", lacht de centrumverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen