Bergwijn over Ajax: "Ik moet gewoon rustig kijken"

3 juni 2019, 20:32

Eén van de meest opmerkelijke geruchten van deze periode is de mogelijke overstap van Steven Bergwijn naar Ajax. De aanvaller van PSV staat in de belangstelling van de Amsterdammers, maar zijn club wil hem niet zomaar laten gaan. Zelf probeert hij vooral rustig te blijven.

De international maakt zich momenteel met Oranje klaar voor de aanstaande interlands en kijkt daarna naar zijn toekomst. Hij weet uiteraard dat Ajax hem wil hebben. "Daar moet ik over nadenken", zegt de 21-jarige aanvaller tegen de NOS. "Ik moet gewoon rustig kijken en alles open houden."

Wat Ajax gepresenteerd heeft in het afgelopen Europese seizoen, heeft indruk gemaakt op Bergwijn. "Ze hebben het goed gedaan dit jaar, waren fantastisch in de Champions League, hebben mooi voetbal gespeeld. Maar dat is geen garantie voor volgend jaar, je weet niet wie er weggaan en wie er blijven." Hij heeft zelf nog niets gehoord van Ajax. "Ik blijf redelijk rustig. Zolang ik niks hoor, hoef ik me ook nergens druk om te maken. Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn, ik moet gewoon kijken wat het beste voor mij is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen