Lijnders ziet teamgeest als belangrijkste ingrediënt van Liverpool

Lijnders ziet teamgeest als belangrijkste ingrediënt van Liverpool

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juni 2019 – Als het aan Pepijn Lijnders ligt, is de Champions League-winst van Liverpool slechts het begin van een periode van meerdere prijzen. De assistent-trainer van Jürgen Klopp wil in elk geval zorgen dat de teamspirit hetzelfde blijft op Anfield. "Dat was voor ons het belangrijkste ingrediënt dit seizoen", denkt de Nederlander.

Dat vertelt hij op de clubsite. "Ik wil de Champions League opdragen aan onze teamspirit. Daar kwam alles samen, ook als het niet gemakkelijk ging", aldus Lijnders. "Ik wil alleen maar zeggen: hou dit gevoel vast. Met deze passie en ambitie zullen we volgend jaar ook veel winnen."

Voor Lijnders was het winnen van de finale ook een droom. "We hebben Europa veroverd en willen daarmee nooit stoppen. Ik wil iedereen bedanken voor het historische seizoen", aldus de assistent van Liverpool. "Hier droom je vanaf jongs af aan van."

Reacties

gerelateerd