'Sporting moet bezuinigen: Dost mag deze zomer weg'

3 juni 2019, 12:21

Bas Dost staat vermoedelijk voor een vertrek bij Sporting Portugal deze zomer. Voor de Nederlandse spits is een hoop belangstelling uit Engeland en Duitsland, terwijl zijn werkgever wel van de goaltjesdief af wil. De club moet namelijk flink bezuinigen. Eerder werd ook al Sevilla gelinkt aan de Nederlandse spits, die nog een contract tot en met 2021 heeft.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. En dus mag Dost, die de afgelopen maanden met het nodige blessureleed kampte bij Sporting, vertrekken van de clubleiding. Hij was in zijn laatste wedstrijd met een doelpunt nog wel belangrijk in de bekerfinale tegen FC Porto - ondanks dat hij in de strafschoppenserie vanaf elf meter faalde.

De verwachting is dat de lange spits, die in dienst van Sporting tot dusver liefst 93 keer scoorde, tussen de tien en vijftien miljoen euro moet opleveren. Vervelend nieuws is het wel voor Marcel Keizer, die talent Bruno Fernandes ook al zeer vermoedelijk ziet vertrekken. Hij lijkt simpelweg niet meer te houden voor de Portugese topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen