Streppel blijft in beeld bij De Graafschap én ook NEC

3 juni 2019, 08:23   Bijgewerkt: 3 juni 2019, 08:29

Jurgen Streppel is nog altijd meer dan serieus in beeld om de nieuwe trainer te worden van De Graafschap. De oefenmeester staat ondanks de degradatie nog altijd open voor een avontuur bij De Superboeren, maar er moet wel schot in de zaak blijven. "Het moet niet te lang meer duren", stelt Streppel, die naar verluidt ook in beeld is bij NEC.

Tegenover Omroep Gelderland gaat hij in op de ontwikkelingen. "Dat is voor allebei niet goed. Ik heb al eens gezegd dat ik naar een club wil met ambitie en waar een duidelijke structuur en lijn te zien is. Dat er iets van te maken is", vindt Streppel, die deze week vermoedelijk met technisch manager Peter Hofstede om tafel zit. Ook in Nijmegen is hij in beeld als de opvolger van de eerder ontslagen Jack de Gier.

Beide avonturen zijn in de Eerste Divisie, maar dat is voor Streppel 'geen beletsel' om aan het werk te gaan. Eerder werkte hij op dat niveau bij Helmond Sport en Willem II, met wie hij tweemaal naar de Eredivisie promoveerde. In die competitie werkte hij vervolgens ook nog twee seizoenen bij SC Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen