Gisteren gemist: Hughes (81) overleden, Van Es blijft vraagteken

Gisteren gemist: Hughes (81) overleden, Van Es blijft vraagteken

3 juni 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 2 juni.De markante voormalig voetbaltrainer Hughes (81) overleden
Voormalig voetbaltrainer Barry Hughes is op 81-jarige leeftijd overleden. De oud-trainer van onder andere Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, MVV en FC Volendam is na een kort ziektebed heengegaan. Hij was vooral bekend van de randzaken naast de voetballerij en zijn opvallende wijze van trainen geven.

Koeman vertrekt niet bij Oranje: "Geconformeerd aan de KNVB"
Bondscoach Ronald Koeman gaat het Nederlands elftal niet op korte termijn verlaten voor een avontuur bij FC Barcelona. Hoewel Ernesto Valverde nog niet ontslagen is in Catalonië, gaan de harde geruchten dat de coach binnenkort moet vertrekken. Koeman was in beeld als zijn opvolger en hoewel hij eerder had aangegeven niet tussentijds te vertrekken, wilde hij vorige week geen afstand nemen van de vacature. Op die beslissing is hij teruggekomen.

WK-deelname Van Es onzeker: Nouwen uit voorzorg opgeroepen
Kika van Es wordt maandag geopereerd aan haar gebroken middenhandsbeentje in haar linkerhand. Op dit moment is het nog onzeker of ze inzetbaar is tijdens het WK in Frankrijk, wel wordt Anouk Houwen van PSV uit voorzorg toegevoegd aan de selectie.

Beschuldigde Neymar komt met bewijzen tegen aantijgingen
Neymar heeft in een bericht op Instagram gereageerd op de beschuldigen aan zijn adres. De aanvaller van Paris Saint-Germain ontkent alle aantijgingen over dat hij een vrouw zou hebben verkracht en heeft bovendien diverse conversaties met de vrouw openbaar gemaakt. Daaruit blijkt dat de vrouw - het slachtoffer - zelf ook zinspeelde op seksueel contact.

Oranje Leeuwinnen verslaan Australië ook in besloten oefenduel
De Oranje Leeuwinnen hebben ook de tweede oefenwedstrijd tegen Australië gewonnen. In het duel dat achter gesloten deuren werd gespeeld scoorde Nederland opnieuw drie keer, maar moest - anders dan in de uitzwaaiwedstrijd - ook eenmaal vissen: 3-1.

Hellas Verona keert terug naar de Serie A, Dijon houdt stand
Hellas Verona keert vanaf volgend seizoen terug in de Serie A. De ploeg die vorig seizoen degradeerde vanuit het hoogste niveau in Italië maakte een 2-0 achterstand goed in de return en plaatst zich voor de Serie A. Een rentree voor RC Lens zit er niet in: die ploeg ging in de Franse promotie/degradatiewedstrijd onderuit bij Dijon

  

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020