Frankrijk in oefenwedstrijd met grote namen simpel voorbij Bolivia

2 juni 2019, 22:59

Frankrijk heeft een oefenwedstrijd zondagavond tegen Bolivia winnend afgesloten. Dankzij doelpunten van Thomas Lemar en Antoine Griezmann - beide voor rust gemaakt - had de regerend WK-houder een makkelijke avond tegen het Zuid-Amerikaanse land. 

Didier Deschamps liet in het duel, dat ter voorbereiding op de EK-kwalificatieduels met Turkije en Andorra wordt gespeeld, alle grote namen meedoen, onder wie Kylian Mbappé, Samuel Umtiti en Paul Pogba. Dat het binnen vijf minuten al 1-0 was in Stade de la Beaujoire was dan niet geheel verrassend. Lemar nam de bal nog weleens verkeerd aan, maar stiftte vervolgens alsnog knap raak.

Vlak voor de pauze zorgde Griezmann voor de tweede Franse treffer. Van dichtbij tikte hij uit de kluts binnen, waarna het niet veel later rust was. Het was zijn dertigste doelpunt in de interland-loopbaan van de spits, die deze zomer op zoek is naar een nieuwe club. In de tweede helft begon het grote wisselen en kwamen onder andere Wissam Ben Yedder, Kingsley Coman en Lucas Digne binnen de lijnen.

Komende zaterdag speelt Frankrijk tegen Turkije in Konya: beide ploegen staan samen bovenaan in Groep H van de EK-kwalificatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen