De Boer ziet ondanks sterke reeks nog ruimte voor verbetering

2 juni 2019, 21:07

Frank de Boer is tevreden met de ontwikkeling die Atlanta United momenteel doormaakt. De Nederlander heeft met zijn ploeg de weg omhoog gevonden en na de zege op Chicago Fire (2-0) is de eerste plaats zelfs in beeld. Toch blijft de coach kritisch. "We kunnen nog beter", vindt hij.

Op de clubsite gaat hij in op de zege. "We gaan vooruit. Soms spelen we heel goed of zoals vandaag toonden we veel karakter. Dat zijn elementen die je graag in de teams wilt zien", zei De Boer. "Er zijn nog steeds spelers die nog niet op hun niveau spelen. Hopelijk kunnen ze tijdens de interlandbreak uitrusten en terugkomen van hun blessures. Ik denk dat we er alleen maar beter uitkomen."

Voor De Boer komt ondanks de goede vorm de interlandbreak niet ongelegen. Het is voor hem ook een moment om terug te blikken. Hij is tevreden met de ontwikkeling onder zijn leiding. "Normaal zeg ik altijd dat je na zes maanden kan zien van: dit hebben we besproken. Maar ik denk dat we dat al zien bij Atlanta", aldus de Nederlandse coach, die lovend was over spits Pity Martinez.

"Ik vind dat hij heel goed gespeeld heeft, maar hij is nog steeds niet waar hij uiteindelijk heen kan. Maar hij werkt wel keihard", aldus de coach. "Hij blijft zich verbeteren, dus ik ben erg blij met zijn prestaties. Ook verdedigend verricht hij een hoop arbeid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen