Willems wil weg bij Eintracht: "Maar niet terug naar Nederland"

2 juni 2019, 17:55

De kans is zeer groot dat Jetro Willems deze zomer vertrekt bij Eintracht Frankfurt. De verdediger kwam de afgelopen voetbaljaargang voor zijn eigen gevoel niet genoeg aan spelen toe en wil mede daarom vertrekken. De Nederlandse clubs hoeven overigens niet te bellen. "Ik kom niet terug naar Nederland", laat hij namelijk weten. Een terugkeer bij het gepromoveerde Sparta Rotterdam is dus niet aan de orde. 

Tegenover RTV Rijnmond gaat hij in op zijn toekomst én afgelopen seizoen. "Ik heb niet veel gespeeld, maar het was een uniek jaar. Ik speelde op een andere positie dan linksback. Ik heb de grote wedstrijden meegespeeld, dus dat betekent dat de club vertrouwen in mijn heeft", aldus Willems, die als middenvelder werd gebruikt. "Maar waarschijnlijk ga ik wel naar een andere club."

Eerder twijfelde Willems al openlijk aan of hij wel moest blijven in de Bundesliga en recentelijk bij VTBL kwam hij met dezelfde mededeling dat hij wil vertrekken. Op dit moment speelt er echter nog niets concreets: "Ik ben nu op vakantie en wil niet te snel naar het voetbal kijken", aldus Willems, die verder nog geen voorkeur heeft voor bij welke club hij wil spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen