Alderweireld treurt: "Het zal een tijd duren voor dit verwerkt is"

Alderweireld treurt: "Het zal een tijd duren voor dit verwerkt is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 juni 2019 – Toby Alderweireld zit in zak in as na het verliezen van de Champions League-finale. De verdediger van Tottenham Hotspur kon niet voorkomen dat Liverpool in Madrid twee keer tot scoren kwam. Omdat de Londense club niet tot scoren kwam, eindigde de eindstrijd in een 2-0 zege voor The Reds.

?Vanzelfsprekend is Alderweireld 'enorm teleurgesteld', vertelt hij aan Sporza. "Het zal een tijd duren voor dit verwerkt is. Ik had het gevoel dat er veel meer mogelijk was. Zeker aanvallend hadden we Liverpool meer pijn kunnen doen", vindt hij. "Het is zuur dat er na twee minuten een in het mandje ligt na een penalty. Maar in de opbouw zat het goed, tot op hun helft. Daar hebben we niet de juiste keuzes gemaakt."

Alderweireld weet niet of Tottenham een unieke kans heeft laten glippen. "We halen elk jaar top vier in de Premier League, ook al investeert de rest miljoenen. Dus waarom zou dit niet nog eens kunnen? We moeten deze teleurstelling verwerken, maar we moeten dit ook als een stap vooruit zien. Het zal niet makkelijk zijn om dit volgend jaar te doen, maar het kan. Bij een andere club? Ik denk nu alleen aan Tottenham."

Reacties

gerelateerd