PSG-aanvaller Neymar beschuldigd van verkrachting

PSG-aanvaller Neymar beschuldigd van verkrachting

2 juni 2019 – Neymar wordt beschuldigd van het verkrachten van een vrouw. De vrouw, van wie de identiteit niet is bekendgemaakt, heeft in São Paulo aangifte gedaan tegen de Braziliaanse sterspeler van Paris Saint-Germain. De 27-jarige Neymar ontkent de aantijgingen.De verkrachting zou op 15 mei van dit jaar hebben plaatsgevonden. Neymar en de vrouw ontmoetten elkaar via Instagram. Een vertegenwoordiger van de Braziliaan regelde vliegtickets naar Parijs, zegt de vrouw in de aangifte. In een hotelkamer zou een dronken Neymar haar tot seks hebben gedwongen.

In een statement spreekt het management van Neymar de beschuldigingen tegen. De vader van de Braziliaanse voetballer beweert dat zijn zoon in de val is gelokt. "Als we de waarheid niet snel kunnen laten zien, zal er een sneeuwbaleffect ontstaan in de publieke opinie. We zullen als het moet WhatsApp-gesprekken tussen Neymar en dit meisje openbaren."

Neymar is niet de enige bekende voetballer die wordt beschuldigd van verkrachting. Tegen Cristiano Ronaldo (Juventus) loopt op dit moment een onderzoek naar een verkrachtingszaak uit 2009.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 19 november 2019

  2. maandag 18 november 2019