Door Telstar ontslagen Ajax-fan Van der Laan vindt nieuwe club

1 juni 2019, 22:32   Bijgewerkt: 1 juni 2019, 22:46

Kozakken Boys heeft Jordie van der Laan aangetrokken. De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over van Telstar, waar zijn contract niet werd verlengd omdat hij de halve finale van Ajax in de Champions League bezocht, terwijl hij zich bij zijn club ziek had gemeld. 

Op 1 mei zag Van der Laan in het stadion van de Spurs in Londen hoe Ajax door een treffer van Donny van de Beek met 0-1 won. Hij meldde zich ziek bij zijn club Telstar, omdat hij had verwacht anders geen vrij te krijgen van de training. Toen bekend was geworden dat Van der Laan ondanks zijn 'ziekte' in Londen voetbal aan het kijken was, werd zijn contract in Velsen-Zuid per direct ontbonden. Hij speelde er afgelopen seizoen slechts zeven wedstrijden.

De amateurs van Kozakken Boys hebben nu toegehapt en Van der Laan vastgelegd. De nummer zeven van dit seizoen in de Tweede Divisie laat via de officiële kanalen weten dat Van der Laan voor 2021 heeft getekend. Op Twitter kondigt de club zijn komst op ludieke wijze aan. "Van Telstar naar New White Hart Lane naar Kozakken Boys."  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen