FC Emmen ziet verdediger Warmolts vertrekken naar amateurs

1 juni 2019, 16:42   Bijgewerkt: 1 juni 2019, 17:32

Stephen Warmolts vertrekt bij FC Emmen. De 25-jarige centrale verdediger had een aflopend contract dat niet werd verlengd bij de Eredivisionist en maakt vanaf komend seizoen deel uit van de selectie van HHC Hardenberg. Die amateurclub komt uit in de Tweede Divisie.

Warmolts is geboren in Emmen en speelde een deel van zijn jeugdopleiding bij de club uit Drenthe. Daarna verkaste hij naar sc Heerenveen, maar een debuut in het eerste elftal bleef uit. Dit gebeurde wel bij Helmond Sport, waar Warmolts als aanvoerder in drie seizoenen bijna honderd wedstrijden speelde. Afgelopen zomer keerde hij transfervrij terug naar FC Emmen om met die ploeg het avontuur in de Eredivisie aan te gaan. Warmolts kwam echter nauwelijks in de plannen van trainer Dick Lukkien voor en mocht weer op zoek naar een andere uitdaging.

Lees ookFC Emmen neemt deze zomer afscheid van negental spelers

Deze heeft hij nu dus gevonden in Hardenberg, waarmee hij het betaald voetbal vaarwel zegt. "Ik kom op een leeftijd dat je verder kijkt dan alleen naar het profvoetbal. Het maatschappelijke deel heeft zeker meegespeeld bij de overstap, ook richting de toekomst", zegt Warmolts op de website van zijn nieuwe club.

Win 125 keer je inzet als Wijnaldum ook in de Champions League-finale twee keer scoort!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen