Minuut stilte bij CL-finale voor overleden José Antonio Reyes

Minuut stilte bij CL-finale voor overleden José Antonio Reyes

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juni 2019 – Voorafgaand aan de Champions League-finale van vanavond tussen Liverpool en Tottenham Hotspur zal er een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan de vanochtend overleden José Antonio Reyes. De Spanjaard kwam om het leven bij een auto-ongeluk en werd slechts 35 jaar.

Reyes is recordhouder als het gaat om het winnen van de Europa League en diens voorganger de UEFA Cup. Reyes legde vijf keer beslag op die beker, drie keer met Sevilla en twee keer met Atlético Madrid. In zijn carrière speelde Reyes onder meer ook voor Arsenal en Real Madrid. Bij het ongeluk van vanochtend kwam ook de neef van Reyes om het leven. Wat de precieze oorzaak van het ongeval is, is nog niet duidelijk.

Lees ookTragisch nieuws: Reyes (35) komt om bij auto-ongeluk

"De UEFA en het Europese voetbal zijn diep bedroefd door het vreselijke nieuws dat José Antonio Reyes vandaag is overleden en ik wil mijn oprechte medeleven betuigen aan zijn familie en geliefden voor hun verlies", zegt UEFA-baas Aleksander ?eferin op de website van de bond. "Hij had een schitterende carrière en won talloze onderscheidingen waar hij ook speelde. Ik ben geschokt en bedroefd dat zijn leven zo tragisch is afgebroken."

Reyes huidige club was Extremadura UD, dat uitkomt op het tweede niveau in Spanje. De Spaanse voetbalbond heeft laten weten dat de zeven duels die voor morgen op het programma stonden in die tweede divisie zijn afgelast, vanwege de dood van Reyes. De duels zullen komende dinsdag 4 juni worden ingehaald. Ook dan zal er, mede in de vorm van een minuut stilte, worden stilgestaan bij de dood van Reyes.

Win 125 keer je inzet als Wijnaldum ook in de Champions League-finale twee keer scoort!

Reacties

gerelateerd