Peters in nieuwe seizoen weer aanvoerder van Willem II

1 juni 2019, 09:55

Jordens Peters is in het nieuwe seizoen weer aanvoerder van Willem II. Dat bevestigt trainer Adrie Koster. De trainer nam hem de band af vanwege zijn gedrag na de verloren bekerfinale tegen Ajax (0-4). Voor na de zomer zijn de plooien weer glad gestreken.

In een interview met FOX Sports zegt Peters nog van niets te weten. "De vakantie is ingegaan, het ligt te rusten. Het is niet zo dat de band is afgepakt, maar dat ik geschorst was voor de wedstrijden die nog kwamen", aldus de verdediger, die de vraag over het aanvoerderschap doorverwijst naar Koster.

De trainer geeft aan dat Peters de band terugkrijgt en de speler ook op de hoogte is. "Hij begint het nieuwe seizoen gewoon als aanvoerder. Dat hebben we uitvoering met hem doorgenomen." De oefenmeester voelde zich na de bekerfinale in te grijpen. Peters uitte [a,https://fcupdate.nl/voetbalnieuws/349928/willem-ii-aanvoerder-peters-boos-op-koster-vanwege-wissel/,_blank,zijn onvrede] over zijn wissel en dat kostte hem tijdelijk het aanvoerderschap.

Denk jij dat Van Dijk met zijn hoofd scoort in de Champions League-finale? Win 12 keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen