Klopp: "Om eerlijk te zijn had Ajax de finale wel verdiend"

31 mei 2019, 23:54

Daags voor de Champions League-finale had Jürgen Klopp nog een goed woordje over voor Ajax. "Om eerlijk te zijn had Ajax de finale wel verdiend", sprak de Duitser vrijdag op de persconferentie. Dat deed Klopp nadat hij complimenten uitdeelde aan collega Mauricio Pochettino.

"Ik respecteer wat Poch heeft gedaan. Hij zit net iets langer bij Tottenham dan ik bij Liverpool. Hij had een getalenteerde groep toen hij daar begon. Hoe zij samen zijn verbeterd, is echt indrukwekkend." Voor Pochettino en Spurs is het de eerste Champions League-finale, voor Klopp en Liverpool is het de tweede op rij. "We zijn volwassener geworden. Iemand als Trent Alexander-Arnold heeft vijftig wedstrijden meer in de benen. Zulke spelers hebben meer ervaring", aldus de manager van The Reds.

De oefenmeester weet dan ook dat Liverpool beschouwd wordt als favoriet. "We hadden veel meer punten in de competitie, maar de onderlinge wedstrijden wonnen we beide keren met 2-1. Beide keren waren we erg goed, maar werd het slechts 2-1."

Win 125 keer je inzet als Wijnaldum ook in de Champions League-finale twee keer scoort!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen