Malen wil volgend seizoen basisspeler worden van PSV

31 mei 2019, 23:20

Donyell Malen wil volgend seizoen in de basis van PSV spelen. Dat ziet de twintigjarige aanvaller als vervolgstap in zijn carrière. "Als ik mijn ding kan doen, maak ik een grote kans", is hij zelfverzekerd. Malen weet dat Steven Bergwijn en Hirving Lozano voor een vertrek staan bij PSV. Ook van Luuk de Jong is niet honderd procent zeker dat hij blijft. De spits zou nog wel een keer naar het buitenland willen, mocht zich een mooie kans voordoen.

Voor Malen biedt dat mogelijkheden. "Je moet jezelf blijven ontwikkelen, vooral op deze leeftijd", zegt hij tegen FOX Sports. "In mijn eerste jaar kon ik bij Jong PSV een heel seizoen spelen, en daar mijn ding doen. Bij het eerste begint het weer opnieuw, volgend jaar hoop ik dat ik meer kan spelen."

De PSV'er blonk vrijdagavond uit in de gewonnen oefenwedstrijd van Jong Oranje tegen het Olympisch elftal van Mexico (5-1). Net als de laatste wedstrijden bij zijn club, speelde Malen in de spits en scoorde hij onder andere twee doelpunten. "Vroeger heb ik vaak in de spits gespeeld. Als je dat lang niet gedaan hebt, is het even wennen. Nu weet ik weer waar de ruimtes  liggen. Het maakt mij niet zoveel uit waar ik speel. In mijn paspoort staat dat ik overal kan spelen."

Denk jij dat Van Dijk met zijn hoofd scoort in de Champions League-finale? Win 12 keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen