Pochettino blijft onduidelijk over meespelen Kane tegen Liverpool

Pochettino blijft onduidelijk over meespelen Kane tegen Liverpool

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 mei 2019 – Mauricio Pochettino doet geheimzinnig over het meespelen van Harry Kane in de Champions League-finale. Tijdens de persconferentie van vrijdagavond wilde de Argentijnse manager daar niets over loslaten. "We hebben vanavond onze laatste training. Daarna nemen we een besluit", zei Pochettino.

Kane raakte in het eerste duel met Manchester City in de kwartfinale van de Champions League geblesseerd aan zijn enkel. Vervolgens miste de spits de return tegen City, het tweeluik met Ajax en de apotheose in de Premier League. Richting de finale tegen Liverpool zijn de signalen positief over het meespelen.

De Engelsman behoort tot de wedstrijdselectie en gaf zelf al aan dat hij voldoende fit is om te spelen. Pas vlak voor de aftrap zal duidelijk worden of Kane ook daadwerkelijk aan de aftrap verschijnt. Bij tegenstander Liverpool is het de vraag of Roberto Firmino in de basis staat. De Braziliaan is fit genoeg om te spelen, maar wilde Jürgen Klopp niet verklappen of dat vanaf het begin gebeurt.

Denk jij dat Van Dijk met zijn hoofd scoort in de Champions League-finale? Win 12 keer je inzet bij TOTO!

Reacties

gerelateerd