Ehizibue vertrekt bij PEC Zwolle en tekent bij FC Köln

Ehizibue vertrekt bij PEC Zwolle en tekent bij FC Köln

31 mei 2019 – Kingsley Ehizibue speelt volgend seizoen in de Bundesliga. De 24-jarige rechtsback heeft zijn transfer van PEC Zwolle naar FC Köln afgerond. Ehizibue tekent voor vier seizoenen bij de Duitse promovendus. "Ik heb een goed gevoel bij mijn 1. FC Köln en zin in het nieuwe seizoen, maar zal PEC Zwolle ook zeker gaan missen."Ehizibue heeft zo alsnog zijn buitenlandse transfer te pakken. In de winters lonkte een vertrek naar Genoa, maar trok hij op het laatste moment de stekker uit de overgang. Ehizibue besloot het seizoen af te maken bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

"Ik ben PEC Zwolle ontzettend dankbaar voor alles wat deze club voor mij betekend heeft. Hier heb ik mijn debuut in het profvoetbal mogen maken en mijn allereerste contract getekend", zegt de verdediger op het clubkanaal van PEC. "Ik voelde me altijd heel erg gesteund door alle mensen binnen de club en onze fantastische supporters. Mijn debuut tegen HHC Hardenberg zal ik nooit vergeten, net als mijn eerste doelpunt. Nu is het tijd om mijn grenzen te verleggen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp: "We raken met Kingsley Ehizibue niet alleen een geweldige speler kwijt, maar ook een prachtig mens. Vanaf dag één was Kingsley zeer betrokken bij onze club en ook erg geliefd bij de supporters. Met recht een jongen van de club. Maar ook jongens van de club hebben een doel voor ogen. Voor Kingsley gaat nu een nieuw avontuur beginnen in een prachtige competitie."

Win 125 keer je inzet als Wijnaldum ook in de Champions League-finale twee keer scoort!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019

  3. dinsdag 17 september 2019