Promovendus RKC heeft met Daneels tweede aanwinst te pakken

31 mei 2019, 10:50

De teller wat betreft versterkingen voor het nieuwe seizoen staat inmiddels op twee bij RKC Waalwijk. Eerder maakte de promovendus al bekend dat Dean van der Sluys de gelederen komt versterken en de club gaat nu ook in zee met Lennerd Daneels. Hij komt over van PSV.

De 21-jarige buitenspeler uit België was al voorafgaand aan de play-offs van RKC rond met de club uit Waalwijk, meldt RKC. De Brabantse club heeft de Belg tot medio 2021 vastgelegd. "Met Lennerd hebben we een talentvolle linksbuiten binnengehaald", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Met zijn snelheid, techniek en individuele actie past hij goed bij onze manier van spelen. In het Mandemakers Stadion krijgt hij de komende seizoenen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en samen met de club door te groeien.''

Daneels speelde sinds 2011 bij PSV, waar hij sinds 2017 deel uitmaakte van Jong PSV. In twee seizoenen in de Eerste Divisie kwam hij tot veertig wedstrijden. Hij was daarin goed voor vijf doelpunten één assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen