Jørgensen wil bij Feyenoord blijven: "Goed en stabiel jaar nodig"

30 mei 2019, 22:25

Nicolai Jørgensen wil bij Feyenoord blijven. De Deense spits hoopt onder Jaap Stam voor zijn kans te gaan, nadat hij afgelopen seizoen veelvuldig de bank warm hield. "Ik heb een goed en stabiel jaar nodig", aldus de 28-jarige Jørgensen, die nog een contract voor twee seizoenen heeft.

Robin van Persie was de voornaamste reden waarom de Scandinaviër vaak buiten de basiself viel. Jørgensen kreeg in de Eredivisie slechts vijftien basisplaatsen van Giovanni van Bronckhorst. "Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb een jaar nodig waarin ik alles speel", zegt de Eredivisie-topscorer van 2017 tegen het Deense BT. "Daarna kunnen we verder kijken."

Jørgensen kon na zijn topscorerstitel een half jaar later voor zeventien miljoen euro naar Newcastle United. Maar Feyenoord weigerde de Engelse miljoenen. "Feyenoord bleef 'nee' zeggen tegen de aanbiedingen die kwamen, ik had het gevoel dat ze mijn kant vergaten. Misschien is Feyenoord een beetje vergeten mij gelukkig te houden. Als je dat zo kunt zeggen. Maar dat is voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen