Van de Looi: "Ik zie niet aan de jongens dat ze op vakantie willen"

30 mei 2019, 19:42

Ook al staat de vakantie voor de deur, Erwin van de Looi ziet gedreven spelers aan het werk bij Jong Oranje. Het Nederlandse jeugdelftal speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Mexico. "Ik zie niet aan de jongens dat ze op vakantie willen", aldus de bondscoach.

Een klein weekje heeft Van der Looi de internationals tot zijn beschikking. "Voor de jongens is dat met één wedstrijd lang genoeg. Maar als je zo met elkaar bezig bent, wil je wel even door", zegt de keuzeheer tegen FOX Sports. "Het ziet er gedreven, scherp en goed uit. Ik hoop dat dit eruit komt in de wedstrijd. We zijn bezig met het samenstellen van een team. De basis, het gros van de groep staat al vast."

Lees ook: Kluivert: "Belangrijkste ontwikkeling is vooral het alleen wonen"

Noa Lang is een van de debutanten in de selectie. De Ajacied toont meteen bravoure. "Zo speelt hij ook. Met initiatief, lef en hij durft mensen uit te spelen", vertel Van de Looi. "Hij is ongelooflijk creatief. Soms moet hij wel weten waar hij zijn acties maakt en welke. Dat is ook een kwestie van volwassen worden. Hij is erg getalenteerd, leuk om dat van dichtbij te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen