Fortuna Sittard
0 – 3
FC Twente

Ramos geeft duidelijkheid: aanvoerder blijft Real trouw

Ramos geeft duidelijkheid: aanvoerder blijft Real trouw

30 mei 2019 – Sergio Ramos blijft Real Madrid trouw. Dat heeft de 33-jarige captain bevestigd op een speciaal belegde persconferentie. Aanvankelijk leek hij te willen vertrekken uit Bernabeu, maar is dat volgens hem nooit aan de orde geweest en speelt hij ook komend seizoen in het maagdelijk wit van de Koninklijke. "Ik ben Madrista, ik wil hier met pensioen gaan."Ramos leefde naar verluidt al een tijd op gespannen voet met voorzitter Florentino Perez. Na de uitschakeling in de Champions League door Ajax kregen de twee het in de kleedkamer met elkaar aan de stok, beweerden Spaanse media. "Ik heb nooit problemen gehad met de voorzitter. Onze relatie is als vader en zoon", verzekert Ramos. "Als er al twijfels waren, dan hebben we die in een middag uitgesproken. Het beste is om altijd face-to-face met elkaar te praten om problemen op te lossen. Voor mij gaat een relatie met een club altijd over vertrouwen en gevoel."

China
Recent ontving de aanvoerder een lucratief aanbod vanuit China. De verdediger zou de flamboyante preses deze week gevraagd hebben om een transfervrij vertrek. Dit verzoek ontkent hij. "Ik heb niet gevraagd om een transfervrij vertrek, er is veel gespeculeerd. Er lag een aanbod van China op tafel, maar ik heb nooit overwogen dit te accepteren."

Wat Ramos betreft - zijn contract loopt over twee seizoenen af - speelt hij de rest van zijn carrière bij Madrid."Ik heb de voorzitter gezegd dat ik nooit naar een concurrent van Real Madrid vertrek. Als ik ooit vertrek, is het omdat ik het niveau niet meer kan bijbenen. Als het moet zou ik gratis voor Real spelen." Met de persconferentie hoopt Ramos dat alle geruchten nu voorbij zijn. "Ik heb dit belegd, zodat fans niet worden beïnvloed door de media. Dit moest rechtstreeks uit mijn mond komen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019