PEC schuift scout Willems door na vertrek van Nijkamp

30 mei 2019, 14:23   Bijgewerkt: 30 mei 2019, 14:33

Mike Willems is de nieuwe technisch manager van PEC Zwolle. De 48-jarige was als langere tijd als scout actief bij de eredivisionist en neemt het stokje over van Gerard Nijkamp, die eerder vandaag vertrok naar het Amerikaanse FC Cincinnati.

Kort na het kenbaar maken van Nijkamps vertrek, werd ook de opvolging door Willems wereldkundig gemaakt. Willems was als scout al werkzaam bij PEC Zwolle. Zijn eerste taak als technisch manager is het aanstellen van een nieuwe trainer, want na het vertrek van Jaap Stam (Feyenoord) moet die vacature nog ingevuld worden. 

Willems is blij dat, na eerdere berichtgeving in de media, het nieuws nu door PEC naar buiten gebracht kan worden. "Als echte Zwollenaar voel ik me van jongs af aan zeer betrokken bij PEC Zwolle. Dit is voor mij het juiste moment om mijn visie, ervaring en netwerk in te zetten als technisch manager bij onze mooie club. Dat deze kans zich nu aandient bij de club waar ik me zo mee verbonden voel, is hartstikke mooi. De komende periode zullen we ons vol richten op het formeren van een sterke selectie."

Ook voorzitter Adriaan Visser is verguld met de opvolging. "Mike is in onze ogen een uitstekende vervanger van Gerard. De afgelopen jaren heeft Mike in binnen- en buitenland veel scoutingwerk voor onze club verricht. Mike is iemand die de club door en door kent en een duidelijke visie heeft die past bij onze filosofie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen