Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Alderweireld over Ajax: "Had liever samen de finale gespeeld"

Alderweireld over Ajax: "Had liever samen de finale gespeeld"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 mei 2019 – Voor Tottenham Hotspur is de finale van de Champions League nu echt in zicht. De ploeg van Mauricio Pochettino speelt zaterdagavond de finale tegen Liverpool waar uiteraard de volledige focus op ligt. Toch beseft Toby Alderweireld dat het in de halve finale heel anders had kunnen lopen.

De Belg schakelde zijn oud-club Ajax uit door met zijn ploeg in Amsterdam drie keer te scoren in de tweede helft. Hij snapt dat de uitschakeling er hard heeft ingehakt bij Ajax. "Ik denk dat Ajax heel trots mag zijn op wat ze hebben bereikt", zegt hij tegen de NOS. "Dit is topvoetbal, maar ik had liever dat we de finale samen hadden kunnen spelen. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen goede woorden voor om het te kunnen beschrijven, maar Ajax mag aan de andere kant echt trots zijn op wat ze hebben bereikt."

Als een van de weinige spelers van Tottenham weet Alderweireld al wat het is om een Champions League-finale te spelen. In 2014 verloor hij met Atlético Madrid met 4-1 van Real Madrid.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd