Sarri gaat op korte termijn om tafel met Chelsea over toekomst

30 mei 2019, 08:19

Ondanks dat Maurizio Sarri in zijn eerste seizoen bij Chelsea derde werd en de Europa League won, is het nog altijd niet zeker of de Italiaanse oefenmeester aanblijft. Na de met 4-1 gewonnen eindstrijd liet hij weten dat hij spoedig om tafel gaat met de clubleiding.

"Jullie weten dat ik de Premier League een geweldige competitie vind, het niveau is hoog. Ik ben gelukkig bij Chelsea, het is een van de beste clubs in de Engelse competitie'', zei Sarri na de wedstrijd. "Ik wil weten of de club ook blij met mij is en wat we kunnen doen om nog beter te worden.'' De zestigjarige coach heeft nog een contract voor twee seizoenen in Londen.

Sarri telt zijn zegeningen en is blij dat hij de Chelsea de Europa League heeft bezorgd. "Ik ben gelukkig, maar het draait om de club en niet om mij. Spelers en coach zijn onderdanig aan de club. Natuurlijk voelt de prijs heel belangrijk voor de ploeg en voor mij. Het voelt ook als een verdiende beker. We hadden het moeilijk in januari en februari van dit jaar, maar we hebben ons opgericht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen