Kanté wint race tegen de klok, Cech onder de lat bij Arsenal

29 mei 2019, 20:07   Bijgewerkt: 29 mei 2019, 22:56
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté heeft de race tegen de klok gewonnen en staat woensdagavond aan de aftrap in de finale van de Europa League. De 28-jarige middenvelder van Chelsea liep in aanloop naar de eindstrijd in het Azerbeidzjaanse Bakoe een knieblessure op, maar is tijdig hersteld om in actie te komen. Bij Arsenal staat niet Bernd Leno, maar Petr Cech op doel.

Daags voor de finale achtte Chelsea-trainer Maurizio Sarri de kans dat Kanté zou kunnen spelen 'fiftyfifty'. De Fransman raakte tijdens een training geblesseerd, maar herstelde sneller dan verwacht. Ruben Loftus-Cheek, Callum Hudson-Odoi en Antonio Rüdiger zijn er alledrie niet bij in Bakoe: zij zijn geblesseerd.

Cech is de tweede doelman van Arsenal, maar begint - net zoals de meeste Europa League-wedstrijden dit seizoen - toch onder de lat bij The Gunners. Verder kiest coach Unai Emery voor Nacho Monreal in de verdediging. Shkodran Mustafi begint op de bank bij de Londense formatie. In de wedstrijdselectie ontbreekt naast Héctor Bellerin, Denis Suárez en Aaron Ramsey (allen geblesseerd) ook Henrikh Mkhitaryan, die vanwege politieke spanningen tussen Azerbeidzjan en Armenië niet naar Bakoe is afgereisd.

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Christensen, David Luiz, Emerson; Jorginho, Kanté, Kovacic; Pedro, Giroud, Hazard

Opstelling Arsenal: Cech; Sokratis, Koscielny, Monreal; Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolasinac; Özil; Lacazette, Aubameyang

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen