Mini-Klassieker zonder publiek uitgespeeld op De Toekomst

29 mei 2019, 18:40   Bijgewerkt: 29 mei 2019, 22:58

De gestaakte Mini-Klassieker tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 zal zaterdag zonder publiek worden uitgespeeld. Dat heeft de aanklager amateurvoetbal van de KNVB bepaald. De resterende 57 minuten zullen op De Toekomst worden afgewerkt. Dat meldt De Telegraaf.

Het ging afgelopen zaterdag behoorlijk mis bij de jeugdwedstrijd in Amsterdam. Na 33 minuten vielen hooligans van Ajax familie van Feyenoord-spelers aan, die vlak daarvoor hadden gejuicht bij een grote kans van de Rotterdammers. Hierbij voorkwamen John Heitinga en Dirk Kuijt dat er een grote confrontatie ontstond.

Ajax heeft naar aanleiding van de ongeregeldheden een boete van 2.500 vast en een boete van 7.500 voorwaardelijk gekregen. Deze voorwaardelijke sanctie wordt naar een onvoorwaardelijke straf omgezet als de Amsterdammers niet kunnen of willen aangeven wie de relschoppers zijn.

Ajax onder 19 wordt landskampioen als het weet te winnen van de leeftijdgenoten van Feyenoord. De Rotterdammers pakken de titel als het duel in een gelijkspel eindigt of Feyenoord wint.

Denk jij dat Chelsea vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim twee keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen