FC Emmen is overbodige Neidhart definitief kwijt

29 mei 2019, 15:28   Bijgewerkt: 29 mei 2019, 15:37

FC Emmen heeft officieel afscheid genomen van Nico Neidhart. Het was al enige tijd duidelijk dat de multifunctionele verdediger ondanks een doorlopend contract geen toekomst meer had bij de Eredivisionist, maar heeft inmiddels ook een nieuwe werkgever gevonden. Hij gaat aan het werk bij de Duitse derdedivisonist Hansa Rostock.

Dat maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. "Met Nico hebben we een jonge speler binnengehaald, die toch al de nodige ervaring heeft", laat Martin Pieckenhagen, de sportief directeur van Hansa Rostock, weten. De voormalige goalie van Heracles Almelo denkt dat Neidhart de Duitse club meer opties geeft op de links- en rechtsbackpositie. "En met 69 duels in de Derde Divisie heeft hij al veel ervaring in deze competitie."

Neidhart kwam in de winter over van Sportfreunde Lotte, waar hij sinds 2015 had gespeeld. Daarvoor speelde hij in de jeugd van VfL Osnabrück en Schalke 04. In de Eredivisie kon hij weinig potten breken en kwam tot zes officiële duels in het eerste van FC Emmen, toch was al vrij snel duidelijk dat er voor hem geen toekomst meer was in Drenthe.

Denk jij dat Chelsea vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim twee keer je inzet terug!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen