Stegeman: "Ik ben ook niet achterlijk, ik snap alle sentimenten"

29 mei 2019, 14:59

John Stegeman hoopt op een beetje begrip voor zijn overstap van Go Ahead Eagles naar PEC Zwolle. Daags na het missen van promotie naar de Eredivisie werd bekend dat de trainer volgend seizoen bij de aartsrivaal aan de slag gaat. "Ik heb er heel lang over nagedacht en ben zeker niet over één nacht ijs gegaan", reageert hij.

"Ik ben ook niet achterlijk, ik snap alle sentimenten", zegt Stegeman tegen Voetbal International. "Maar ik heb ook een pad in mijn hoofd voor mezelf als trainer. Ik heb ook een droom te verwezenlijken. En die droom is om zo hoog mogelijk te komen als trainer. Dan is dit een kans, een volgende stap bij een stabiele Eredivisie-club."

Lees ook: Go Ahead betreurt vertrek Stegeman naar PEC Zwolle

De opvallende move werd nog geen 24 uur na het trauma tegen RKC Waalwijk bekendgemaakt. "Ik heb mijn ziel en zaligheid het afgelopen jaar in Go Ahead gelegd. Dat we dan op een haar na promotie mislopen, is een horrorscenario. En toch hoop ik dat ik de basis heb kunnen leggen voor toekomstig succes van Go Ahead. We hopen ze natuurlijk weer snel te verwelkomen in de Eredivisie. Natuurlijk doet het pijn, ik ben helemaal leeg nu. Hier wil ik het daarom ook bij laten, ik hoop op een beetje begrip."

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen