Ødegaard: "Vreselijk: als vijfde eindigen en maar met lege handen"

29 mei 2019, 09:34

Martin Ødegaard beleefde een 'fantastisch jaar' bij Vitesse, maar neemt wel afscheid met een kater. Dinsdag greep hij met de Arnhemmers naast een ticket voor Europees voetbal. "Het is vreselijk dat we als vijfde eindigen in de reguliere competitie, maar aan het einde van de rit met lege handen staan", aldus de Noor.

Utrecht was over twee duels te sterk voor het uitgeputte Vitesse. Na de 2-2 in de Galgenwaard ging Vitesse in eigen huis met 0-2 onderuit. "FC Utrecht heeft terecht gewonnen, zo eerlijk moet je zijn. Dit was een slechte wedstrijd van ons", zegt Ødegaard in De Gelderlander. "Hier thuis tegen FC Groningen lukte alles, dan zie je bij iedereen het vertrouwen groeien. Nu leek juist helemaal niets te lukken. Hoe dat komt? Dat is een moeilijke vraag. Ik heb er geen verklaring voor. Zo gaat dat soms in het voetbal."

Lees ook: Slutsky wijt nederlaag aan vermoeidheid: "Erg lang seizoen"

Als een van de laatste spelers meldde de Real Madrid-huurling zich na afloop bij de fanatieke aanhang van Vitesse. "Ik was helemaal in mijn eigen wereld door de teleurstelling. Maar ik wilde de fans nog wel bedanken en gedag zeggen. De supporters zijn geweldig voor me geweest dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen