Veldwijk dolblij na promotie: "We wisten dat dit ging gebeuren"

28 mei 2019, 22:51

Sparta Rotterdam-aanvaller Lars Veldwijk was dolbij na de 0-2 zege op De Graafschap dinsdagavond en de daarbij horende promotie naar de Eredivisie. Hoewel de spits veel kritiek kreeg te verwerken dit seizoen, heeft hij sportieve revanche genomen. "Wij wisten dat dit ging gebeuren", zei hij over de promotie naar de Eredivisie. 

Tegenover FOX Sports ging hij in op de 0-2 zege in Doetinchem. "In de eerste helft moest het eigenlijk al gebeuren, we waren beter", vond de aanvaller, die ook een boodschap had voor zijn criticasters. "Iedereen mag zeggen wat hij wil, maar ik ben twee keer gepromoveerd in mijn loopbaan. Als het slecht gaat, ben ik de eerste over wie het gaat." Tegen De Graafschap was hij wel belangrijk bij het eerste doelpunt in de vooractie, toch was hij niet blij met zijn eigen spel.

"Ik zat er niet zo lekker in als twee dagen terug. Daarvoor de complimenten voor De Graafschap, ik had telkens een gast voor me staan." Ook omhelsde Veldwijk na het duel Henk Fraser uitbundig. "We zijn het hele seizoen goed geweest, onderling was het niet moeilijk - om duidelijkheid te scheppen. We zijn goed bevriend en zeggen elkaar de waarheid", aldus Veldwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen