Stegeman na deceptie met Go Ahead Eagles: "Van binnen huil ik"

28 mei 2019, 21:54

Een zwaar teleurgestelde en licht geëmotioneerde John Stegeman heeft nog geen verklaring kunnen vinden voor het feit dat zijn Go Ahead Eagles na een bizarre blessuretijd promotie naar de Eredivisie misliep tegen RKC Waalwijk. Zijn ploeg leek lang dood en begraven, knokte zich toch terug, maar bleef aan de poort van de hemel toch met lege handen achter.

"Het was bijzonder en bizar", zegt de trainer van de Deventenaren voor de camera van FOX Sports. "Je komt terug uit een kansloze positie en op het laatst heb je het gevoel dat je de winnende maakt en dan verlies je in de allerlaatste seconde." Vijf minuten voor rust stond RKC nog met 0-2 voor na een dramatische eerste helft van Go Ahead, zo zag ook Stegeman. "Ik schrok me kapot."

In de tweede helft perste Go Ahead er nog één keer alles uit en leek het nog goed te komen. Zeker toen drie spelers van de thuisploeg op het doel van RKC afgingen, maar er uiteindelijk geen goal viel. "We hebben genoeg kansen gehad in de tweede helft om de wedstrijd te beslissen, maar kregen toch de deksel op de neus. We hebben het niet goed gedaan, anders hadden we niet zo makkelijk doelpunten tegen gekregen."

Ondanks de zware deceptie voor Go Ahead Eagles wil Stegeman zijn ploeg wel een compliment maken. "Ik ben trots op het feit dat we hebben laten zien wie zij zijn. We hebben gevochten en er alles aan gedaan. Nu moeten we onze wonden likken, want van binnen huil ik."

Lees ook: Grim en spelers in de wolken na promotie RKC: "Ik geloof het niet"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen