Sarri uit grote zorgen over mogelijke afwezigheid Kanté in finale

28 mei 2019, 20:09

Bij Chelsea doen ze er alles aan om

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté fit te krijgen voor de finale van de Europa League van morgenavond tegen Arsenal. Trainer Maurizio Sarri liet op de persconferentie voorafgaand aan het duel weten dat Chelsea een "groot probleem" heeft als blijkt dat de Franse middenvelder niet mee kan doen.

Sarri zegt dat de kans fiftyfifty is dat Kanté morgen aan de aftrap staat. "Hij had een klein probleempje aan zijn knie zaterdag. Het is niet een echt ernstige blessure, maar het probleem is de timing. We hadden slechts vier dagen om hem te laten herstellen." Morgen op de wedstrijddag zal Kanté nog wat laatste testen ondergaan, waarna er volgens Sarri bekeken gaat worden of hij mee kan spelen tegen de rivaal uit Londen. "We zullen het proberen tot het laatste moment, maar op dit moment weten we het nog niet."

Lees ookChelsea dreigt Kanté te moeten missen in Europa League-finale

Kanté is ook dit seizoen een zeer belangrijke kracht op het middenveld van Chelsea en dus is Sarri bezorgd dat de kleine controleur ontbreekt in de finale. "We hebben problemen op het middenveld. Op dit moment hebben we slechts drie middenvelders voor drie posities. N'Golo is erg belangrijk voor ons. Hij is de enige verdedigende middenvelder die we hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen