Spoorboekje: Europa League-finale en Eredivisie op rapport

29 mei 2019, 07:00   Bijgewerkt: 28 mei 2019, 22:19

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 29 mei.

Specials

Eredivisie op rapport

Het Eredivisie-seizoen 2018/2019 zit er sinds gisteravond definitief op. Alle beslissingen zijn gevallen: van de kampioen tot aan de rechtstreekse degradant. En dus maakt FCUpdate.nl op the day after de balans op: welke clubs deden het goed en welke vielen flink tegen? 

Wedstrijden

Arsenal - Chelsea (21.00 uur)

In het Azerbeidzjaanse Bakoe wordt vanavond de Europa League-finale gespeeld. Ondanks het prachtige affiche tussen Chelsea en Arsenal wordt de eindstrijd niet in een vol stadion gespeeld. Het is namelijk erg lastig om naar Bakoe af te reizen en daarnaast vormt het kostenplaatje een obstakel voor veel supporters. Henrikh Mkhitaryan zal net als de fans schitteren door afwezigheid: de middenvelder van Arsenal mist vanwege politieke spanningen tussen Armenië en Azerbeidzjan de nu al controversiële finale.

Voetbal op tv

21.00 uur: Chelsea - Arsenal, FOX Sports 4, live verslag van de finale van de Europa League

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen