Van Veldhoven: er is veel geld nodig is voor fundament Roda JC

28 mei 2019, 11:22   Bijgewerkt: 28 mei 2019, 12:48

Harm van Veldhoven beseft dat er heel veel moet gebeuren om de toekomst van Roda JC nog positief te kunnen bekijken. De club heeft tot en met dinsdag (vandaag) de tijd om een sluitende begroting in te dienen, al is er eigenlijk meer nodig voor een goede toekomst. "Die zak geld hebben we toch echt nodig om Roda op te bouwen", stelt de technisch directeur.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat hij in op de huidige situatie van de Limburgers. "Ons stadion, onze supporters, het verleden; alles aan deze club is Eredivisie-waardig. Voor een investeerder is er geen beter moment om in te stappen", stelt Van Veldhoven, die elke dag meermaals wordt gebeld. "Maar ik heb nog niemand gezien die met een zak geld is binnengelopen."

Toch denkt Van Veldhoven wel dat de club zonder extra geld 'in een zekere vorm' blijft bestaan, maar als het echt weer de weg omhoog wil inslaan, is er meer geld nodig. Anders wordt het werk voor de technisch directeur ook bijzonder lastig. "Je komt natuurlijk langzaam op een punt dat je bij jezelf afvraagt: 'kan ik nog ergens voor staan?' Ik kan geen spelers vastleggen, geen contractonderhandelingen voeren, niks. En over drie weken moet er al weer een selectie staan." Tenminste, als Roda JC dan nog bestaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen